Scroll to top

Poorten Smeedijzer

 

BSV Metaal is gespecialiseerd in de productie van klassieke poorten in smeedijzer. Wij maken steeds correcte prijsafspraken zodat je achteraf nooit een onaangename verrassing krijgt.

 

Afhankelijk van je smaak kan je kiezen voor een klassieke of meer hedendaagse stijl. Een ambachtelijke poort in smeedijzer met rustieke krullen straalt klasse uit en zorgt voor een mooie, traditionele toets aan je huis. Hierbij kan je kiezen voor een poort waarbij de zijstukken vast staan of voor volledig bewegende delen. Naar motieven toe heb je enorm veel keuze: grote bogen, rozetten, punten, bloemen, bladeren, ruiten, cirkels… Je kan natuurlijk ook kiezen voor een meer trendy stijl en voor een moderne poort in smeedijzer met strakke lijnen opteren. Waar je voorkeur ook ligt, wij zoeken mee naar de poort die qua stijl perfect aansluit bij de rest van je huis.

 

Wens je een geautomatiseerde smeedijzeren poort met afstandsbediening en een videofoon? Ook hiervoor bij je bij BSV Metaal aan het juiste adres.

 

Een smeedijzeren poort biedt ook een goede extra beveiliging tegen inbrekers. Zeker indien je voor een poort kiest met een puntige bovenkant. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een bijpassend hek in smeedijzer.

 

Je kan ook bij ons terecht voor moderne metalen schuifpoorten en draaipoorten op maat.

 

Smeedijzeren poorten

Diensten, Poorten, Poorten Smeedijzer

Poort smeedijzer op maat

Diensten, Poorten, Poorten Smeedijzer

Poorten op maat smeedijzer

Diensten, Poorten, Poorten Smeedijzer