Scroll to top

Poorten Metaal

 

Bij BSV Metaal kan je terecht voor al je metalen poorten elke gewenste stijl. Wij maken duurzame metalen poorten van de hoogste kwaliteit met een uitzonderlijke afwerking. Zo worden onze metalen poorten voorbehandeld en gepoedercoat om corrosie tegen te gaan. We leveren en installeren onze poorten in metaal in heel België.

 

Je kan kiezen voor een metalen draaipoort of een metalen schuifpoort, in een klassieke of moderne stijl, met een gesloten of open structuur. Indien je over genoeg plaats beschikt is een schuifpoort in metaal vaak de eerste keuze. Hierbij heb je nog kiezen voor een vrijdragende metalen poort of een metalen poort op rail. Indien je over minder ruimte beschikt kan je besluiten om voor een draaipoort in metaal met 1 of 2 vleugels te gaan. Ook voor een poort in metaal en hout zit je bij ons goed. Uiteraard maken wij alle poorten op maat in de door jou gewenste breedte en hoogte. Je kan ook kiezen voor een poort met een elektrisch openingssysteem. Bij slecht weer is er niets handiger dan vanuit je auto met 1 druk op de knop je poort te openen.

 

Onze poorten zorgen ook voor een extra bescherming tegen ongenodigde gasten, maar dit hoeft niet ten koste te gaan van de uitstraling van je huis. Want wij zorgen voor dat je een poort krijgt die perfect aansluit bij je huis en tuin. Ook voor het afsluiten van een bedrijfsterrein met een zwevende metalen poort kan je bij BSV Metaal terecht.

 

Poort in metaal

Diensten, Poorten, Poorten Metaal

Metalen poort op maat

Diensten, Poorten, Poorten Metaal

Metalen poorten bestellen

Diensten, Poorten, Poorten Metaal