Goedkope aluminium draaipoorten op maat

De draaipoorten uit het assortiment zijn gemaakt van 100% aluminium. Ze bieden tal van esthetische en economische voordelen. Ze zijn gepoederlakt, hebben profielen met een hoge sterkte en voldoen aan de Europese labels . De op maat gemaakte aluminium draaipoorten van het gamma “Goedkoop” zijn onvergelijkbare, tijdloze modellen die al jaren deel uitmaken van de collectie op maat gemaakte aluminium draaipoorten van BSV Metaal. Poorten voor elke behoefte!

Kiezen voor een voordelige op maat gemaakte draaipoort betekent kiezen voor kwaliteit om uw huis doeltreffend te beveiligen zonder de bank te spekken. Verkrijgbaar in opengewerkt, halfopengewerkt of massief, u vindt zeker de poort van uw dromen!

Waarin verschilt het assortiment “Goedkoop” op maat van de andere?

Met het populaire gamma “Goedkoop” van voordelige aluminium draaipoorten kunt u uw exterieur vormgeven en uw huis in stijl beveiligen. En dat allemaal voor minder! U hebt de keuze uit verschillende modellen, die allemaal op maat gemaakt kunnen worden, zonder dat het u geld kost. Omdat elke configuratie anders is, passen de op maat gemaakte modellen perfect bij jouw exterieur. Bovendien kan het ontwerpen van uw eigen exterieur soms erg duur zijn. Als u dus kiest voor een voordelige aluminium draaipoort, kunt u er zeker van zijn dat deze perfect bij uw exterieur past en een toonbeeld van elegantie is.

Wat zijn de kenmerken?

De aangeboden poorten hebben een garantie van 10 jaar tegen fabricagefouten, net als het gepoedercoate aluminium. Aluminium poorten zullen je ook aanspreken omwille van de technische kenmerken en perfecte stijfheid van de aluminium profielen, de mechanische montage door honingraat met roestvrijstalen schroeven en zonder lassen, en de vervanging van beschadigde elementen door ze gewoon te demonteren. Echte voordelen die je wel twee keer zullen doen nadenken!